McGregor "uništio" Mendesa: Znam li hrvati? Odmarat ću svoje testise na tvom čelu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2014 11:04h Autor:

Conor McGregor

Od kada je predsjednik UFC-a Dana White spomenuo Connora McGregora u vezi s dvobojem za titulu u pero kategoriji, usta ovog irskog ratnika ne prestaju spominjati izazivača Chada Mendesa koji će se protiv Jose Alda boriti narednog vikenda za vrijedni pojas. McGregor očito ne cijeni previše svog mogućeg protivnika pa ga je u nekoliko intervjua potpuno potcijenio te je sugerirao da protiv njega ne bi bilo previše posla.

Gostujući zajedno u jednom TV showu, McGregor i Mendes su odradili zanimljiv razgovor. Neki će reći humorističan, neki neukusan. U svakom slučaju strasti su se još dodatno podgrijale, a UFC je dobio ono što je želio – "hype" oko meča koji još uvijek nije niti u  povojima.

McGregor je gostovao u studiju, a Mendes se javio uživo iz Rio de Janeira gdje ove subote ulazi u oktogon.

Koliko si visok upitao je Mendes McGregora, a kada mu je ovaj postavio isto protu pitanje, Irac je napravio ono u čemu je najbolji "krenuo je s trash talkom".

"168 cm? Ma nisi niti 163. Nema šanse, molim te popni se na ljestve kada se boriš jer te ne možemo vidjeti u kavezu", poručio mu je McGregor na što je Mendes odgovorio da na spomen njegovog imena vidi samo novac na svom bankovnom računu.

"Ti si jedan veliki lajavac. Ono što vidim jest da si do ove pozicije u UFC-u stigao isključivo s puno priče. Znaš li ti uopće što je to hrvanje?", bocnuo ga je Mendes što mu očito nije trebalo jer je naletio na majstora svog posla…

"Chad, odmorit ću svoje testise na tvom čelu", odgovorio mu je McGregor i izazvao salvu smijeha i odobravanja u studiju.

To je očito zbunilo Mendesa koji je počeo pričati o različitim stilovima i kako McGregoru sigurno ne bi odgovarao dvoboj s njim.

"Slušaj, želim ti puno sreće u ovom meču iako ne vidim kako bi se nešto različito moglo dogoditi u odnosu na prvi dvoboj protiv Alda. No, ne brini, ja ću mu uzeti taj pojas i onda ću krenuti da otrgnem tvoju patuljastu glavu."

Ne treba naglašavati da je i ovaj komentar izmamo simpatije njegovih navijača, a na koncu je još dodatno zapaprio Mendesu:

"Ja spavam u hotelu s braćom Fertitta. Odmaram se na Copa Cabani, sjedim u prvim redovima. A ti se samo zabavljaj u hotelu za borce."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI