McGregor UFC-u i svom menadžmentu: “Riješite mi meč protiv Nasukawe u Tokiju prije ljeta!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2019 10:26h Autor:

Nasukawa i McGregor

Ako može Floyd Mayweather, zašto ne bih mogao i ja! Vjerojatno ovako nekako rezonira bivši UFC prvak Conor McGregor koji je odlučio javno izraziti želju za egzibicijskim MMA mečem protiv japanske zvijezde Tenshina Nasukawe. Nije jasno radi li se o šali ili je “Notorious” ozbiljan u svojoj namjeri.

U iščekivanju konačne suspenzije radi incidenta poslije UFC-a 229, Irac je na svom Twitteru u nedjelju iznenadio javnost.

“Želim otići u Tokio i sučeliti se s Tenshinom Nasukawom u MMA egzibicijskom meču. Prije ovog ljeta. Molim vas sredite to. I to odmah. Zahvaljujem – dvostruki prvak!”, stoji u Irčevom “tvitu” koji je adresiran na “UFC” i “ParadigmSM” menadžment.

Za otprilike jednu minutu posla bivši svjetski boksački prvak Floyd Mayweather je inkasirao navodno 9 milijuna dolara na RIZIN-u 14. Osim što je bio znatno veći protivnik u tom meču, čak i da je poražen nekim čudom rezultat se ne bi bilježio u profesionalni “score” jer se radilo o egzibicijskom meču. Tako da se radilo o potezu u kojem nije bilo nikakvog rizika.

U konačnici se pokazalo da je Nasukawa potpuno nedorastao poslu pa je u prvoj minuti čak tri puta završio na podu. Sudac je prekinuo meč, a on je u suzama napustio legendarnu Saitama arenu.

Jasno je da bi McGregor očekivao sličan honorar za nastup protiv Nasukawe koji je kicboksač, a ne MMA borac. Pitanje je tko je uopće za ovako nešto zainteresiran i naravno je li McGregor uopće ozbiljan ili se radi o šali…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI