McGregor udario po “crvu” Gastelumu: Sterilizirajte taj pojas, njemu crvi pužu po koži!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2019 17:08h Autor:

Conor McGregor i Kelvin Gastelum

Conoru McGregoru se nikako nije svidjelo kada je vidio da je Kelvin Gastelum samog sebe proglasio novim prvakom UFC-ove srednje kategorije.

Gastelum se za naslov trebao boriti na UFC-u 234 u Melbourneu, ali je borba otkazana u zadnji čas jer je prvaku Robertu Whittakeru nekoliko sati prije borbe dijagnosticirana hernija te je hitno odvežen na operaciju.

Budući da mu se protivnik nije pojavio Gastelum je na sebe stavio pojas i odradio intervju u kojem se proglasio novim prvakom kategorije do 84 kilograma.

Taj stav nije dobro sjeo bivšem prvaku perolake i lake kategorije McGregoru koji je ga je napao u poruci putem Twittera:

“Zašto taj crv drži pojas srednje kategorije? Po njegovoj koži pužu crvi! Bilo je sasvim apsurdno uopće razmatrati da mu se dopusti nastup. A kamoli to da sada šeće po dvorani i rukuje se s našim fanovima. Neka netko ovo sredi istog trena. I sterilizirajte taj pojas. Smjesta.”

McGregorov komentar o crvima odnosi se na glasine da Gastelum boluje od kožne infekcije zbog tragova koji su primjetni na njegovom licu.

Ubrzo je uslijedio i odgovor Gasteluma koji je Ircu poručio da mu sam oduzme pojas.

“Dođi i skini ga s mene. Seronjo mali”, uzvratio je Gastelum.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI