Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor tvrdi da je okrenuo novu stranicu: “Kupovao sam si aute, satove… sada sam to sve ukinuo!” | Fight Site

McGregor tvrdi da je okrenuo novu stranicu: “Kupovao sam si aute, satove… sada sam to sve ukinuo!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2019 15:24h Autor:

Conor McGregor

I službena stranica Conora McGregora “TheMacLife.com” je objavila dio McGregorovog razgovora s motivacijskim govornikom Tonyem Robbinson, koji je snimljen prije otprilike mjesec dana.

Zanimljivo je da su se odlučili prenijeti dio vezan za McGregorovu promjenu životne paradigme. Ovaj razmetljivi Irac sada tvrdi da više ne ulaže u materijalno, nego u sebe. O čemu se radi?

“Jako dugo vremena, od sredine do kraja mojih dvadesetih godina kada sam počeo zarađivati ogroman novac, bio sam fasciniran materijalističkim stvarima. Kupovao bih si aute, satove, ali sada sam sve to ukinuo! Shvatio sam da previše novca trošim na materijalne stvari, a ne na sebe, na svoju dobrobit i svoje zdravlje. To sam potpuno izmijenio. Sada imam nutricionista koji putuje sa mnom i zaposlen je na stalno radno vrijeme, imam svoje liječnike, svoje trening partnere, svoje trenere. Imam puni tim i svi se brinu za moje zdravlje, moju spremu i to da sam na vrhuncu moći”, izjavio je “Notorious”, a prenosi stranica “TheMacLife.com”.

“Moraš biti u formi. Mislim je je tajna uspjeha početi trenirati vrlo rano. Dići se ujutro i trenirati odmah kada se ustanete. Morate biti i u fizičkoj i u mentalnoj formi. Tako da sada mnogo pažnje posvećujem tome. A to sam shvatio kada sam prvi put pročitao da je LeBron James potrošio 15 milijuna dolara godišnje na sebe. Na liječnike, na masaže, na nutricioniste, na trenere, na sve to. Tada sam shvatio da sam ja potrošio nula!”, dodao je bivši dvostruki UFC prvak koji želi revanš protiv velikog rivala Khabiba Nurmagomedova.

“Sada imam borce koji provode vrijeme u hotelu i samo čekaju da ih nazovem. Ovo je luda igra, ali nije to sve. Ovo je polovica. Da bih bio potpuno unutra, da bi napravi vrhunski posao ne samo u ovom poslu, nego u bilo kojem drugom, moraš se ovako ponašati. Moraš biti siguran da si ‘all in’. Ja sam sada u tom stanju, a nedavno tek nedavno sam krenuo s ovom filozofijom. Kao što sam rekao, imao sam problema s motivacijom, s trudom. Ali to sam riješio i sada sam odlično”, zaključuje Irac.

McGregor je poznat po bogatoj kolekciji skupocjenih automobila i satova čija se vrijednos procjenjuje na više milijuna dolara. Kupio je nekoliko imanja, a odnedavno ima i rezidenciju u SAD-u gdje često provodi vrijeme. Bit će zanimljivo pratiti kako će sada izgledati život “skromnog i prosvjetljenog Conora McGregora”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI