McGregor tvrdi da će mu sin biti veliki borac: Treniram ga od prvog dana, pokazuje velik potencijal!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2017 15:05h Autor:

Photo: Instagram

Conor McGregor vjeruje da će njegov sin biti ujedno i njegov borilački nasljednik. Iako je svog prvog potomka dobio prije tek pet mjeseci, UFC prvak tvrdi da beba već sada može stajati na svojim nogama i da je daleko ispred svoje dobi što pokazuje velik potencijal za borilački sport.

U intervjuu koji prenosi Irish Mirror, “The Notorious” je izjavio sljedeće:

“Sada imam sina. Kada odraste, gurnut ću ga u sport. Vjerujem da je sport nešto najbolje na što se može fokusirati. Već sam ga počeo trenirati. Već sada skakuće i kreće se ispred svoje dobi.”

McGregor vjeruje da je sport nešto najbolje s čime se neki čovjek može baviti, a borilački sport je naravno na prvom mjestu.

“Ima tek pet mjeseci. No, već sada može stajati na nogama i balansirati. Imam jednu malu čudnu metodu gdje ga uspijem natjerati da radi čučnjeve. Polegnem ga na svoje noge. Dignem noge u zrak i pozicioniram ga u stav za čučanj. On tada pokušava zadržati balans, ja ga držim za ruke, a on radi čučnjeve”, objašnjava MMA zvijezda i dodaje da sa sinom vježba od prvog dana…

“Takve i slične stvari radimo od prvog gonga, od dana broj jedan kada se rodio. On je kao prazna ploča…”

Ipak, Irac je potvrdio da ga neće forsirati u borilački sport, ako ovaj to ne bude sam želio.

“Smatram da ću odgojiti posebnog mladića koji će ostvariti strašne stvari. Vrlo sam uzbuđen zbog toga. Kao što sam rekao, gurnut ću ga u sport, u trening, u borbe. Neću ga forsirati u borilački sport. Ako se želi boriti dobro, ali to je njegova odluka. Svakako će biti potkovan kako se boriti”, zaključio je UFC prvak.

Conor Jr’s Christening! @augustxmcgregor

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI