Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor: Svi ti Brazilci izgledaju isto, kao mršavi dječačići iz favela! | Fight Site

McGregor: Svi ti Brazilci izgledaju isto, kao mršavi dječačići iz favela!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2015 14:22h Autor:

McGregor i Aldo

Zašto je zapravo Conor McGregor divljački preskočio ogradu oktogona nakon što je nokautirao Dennisa Sivera te se unio u lice Joseu Aldu? Naravno, sve je to dio šoua, no u najmanju ruku kontroverzni Irac ima svoje objašnjenje. Ili ga zapravo nema.

"Ne znam. Vidio sam tog mršavog Brazilca i njegovu glavu i znao sam da se sve to snima. Pomislio sam si 'Što on tu radi i zašto sjedi u prvom redu?'", izjavio je McGregor i dodao:

"Svi su mislili da idem pozdraviti svoju djevojku. Mislili ste da sam romantičan. Ali ja sam samo htio ubiti tog malog Brazilca. Dobro da su me zaustavili jer kada se potučete izvan oktogona, obično vam uzmu novac. A ja jako volim svoj novac."

Na što je McGregor mislio kada je rekao da je Aldo mršavac?

"Jednostavno mi izgledao kao mali mršavi Brazilac. Svi mi oni izgledaju maleno. Nije lako spuštati kile, ali ja s tim nemam problema. Ja sam profesionalac. Ne znam, ti Brazilci mi svi izgledaju malo i uplašeno. Kao da su su sada izašli iz favele. To je to. Tako mi je izgledao i Diego Brandao, kao da ima tijelo dvanestogodišnjeg mršavog dječačića", zaključio je UFC izazivač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI