Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor: Sredit ću Alda, a onda je na redu Rafael dos Anjos! | Fight Site

McGregor: Sredit ću Alda, a onda je na redu Rafael dos Anjos!

UFC 02.04.2015 10:28h Autor:

Conor McGregor

Svjetska turneja na kojoj je promoviran UFC 189 i borba između aktualnog prvaka Josea Alda i izazivača Conora McGregora pokazala je kakvo je zanimanje za ovaj meča i po onom što se događalo ovaj bi događaj mogao srušiti mnoge rekorde.

Conor McGregor odrađuje sve u svom stilu, a cijelu je priču prihvatio i Jose Aldo. Tijekom Svjetske turneje vidjeli smo mnogo toga i samo se možemo nadati da će jednako zanimljivo biti 11. srpnja kad će se ovaj dvojac naći u oktogonu.

Iako još nije odradio meč s Aldom i postao prvak u pero kategoriji karizmatični je Irac najavio da želi srediti i drugog Brazilca. Riječ je o Rafaelu dos Anjosu koji drži naslov u lakoj kategoriji.

"Sredit ćemo Alda, a onda i dos Anjosa bez problema. Borci u pero kategoriji moraju početi moliti. Moraju moliti za oproštaj. Ako se ispričaju napustit ću diviziju. Više ih neću terorizirati i mogu dobiti svoju diviziju nazad. Mogu otići u uvodne borbe gdje su i bili, a ja ću otići u laku kategoriju-", izjavio je Conor McGregor.

"Pogodi što Rafaele? Dolazim po tebe."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI