McGregor snimio reklamu za fast food lanac, Max Holloway mu brutalno spustio (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.03.2018 17:17h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor jučer se našao u središtu pozornosti, nakon što je u opticaj puštena nova reklama jednog fast food lanca, u kojoj on igra glavnu ulogu. No, to je odmah nekima bila prilika za komentar i prozivanje, a najzanimljivije je to napravio Max Holloway.

Holloway i McGregor borili su se u kolovozu 2013. godine, a McGregor je tada slavio odlukom sudaca nakon tri runde. Neko vrijeme nakon toga između njih nije bilo nikakvih interakcija, no kako je obojici rasla popularnost, tako je dolazilo i do sve više prepucavanja. I svako malo koriste priliku da jedan drugog pokušaju isprovocirati.

Motiv za novu Maxovu akciju bila je spomenuta reklama koja je jučer izašla, a u kojoj glavnu ulogu igra najpopularniji MMA borac. Sadržaj same reklame zapravo nije bitan, koliko poruka koju je Holloway poslao, iskoristivši ono što McGregor zapravo reklamira.

“Bio si kralj Irske i s toga si pao na kralja “pilića”. Jedva čekam oduzimanje pojasa 7.travnja. Inače, svaka čast i respekt pravim borbenim Ircima, onima koji znaju da je vrijednost ono što je u srcu, a ne oko ručnog zgloba. Hawaii vas respektiraju i uvijek će vas dočekati raširenih ruku”, napisao je Holloway na Twitteru.

Max tu nije stao, nego se također odmah preko Twittera ponudio konkurentskom brandu, gdje im je rekao da bi možda htjeli snimiti reklamu s pravim borcem. McGregor je do sada često nalazio odgovor za Hollowaya, no ovog puta se još uvijek nije oglasio.

Što se tiče njihovih potencijalnih idućih nastupa, McGregor će 7. travnja ostati bez pojasa prvaka lake kategorije, no pretpostavlja se da će biti na eventu u Brooklynu te da će se odmah pokušati usmeno dogovoriti borba protiv novog prvaka, Tonya Fergusona ili Khabiba Nurmagomedova. Što se tiče Hollowaya, on je trenutno ozlijeđen, no čim se oporavi će braniti titulu perolake kategorije protiv Briana Ortege.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI