McGregor se želi pridružiti Silvi: Meni dajte Natea Diaza na UFC-u 237!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2019 18:04h Autor:

McGregor, Silva i braća Diaz

Conor McGregor podržava ideju revanša između Andersona Silve i Nicka Diaza te se ponudio nastupiti na istom eventu i tamo završiti trilogiju s Diazovim mlađim bratom Nateom.

Silva je revanš protiv Diaza predložio nakon sinoćnjeg poraza od Israela Adesanye koji ga je na UFC-u 234 u Melbourneu savladao sudačkom odlukom.

43-godišnji Brazilac još uvijek nije spreman objesiti rukavice te se s Diazom ponovno želi obračunati 11. svibnja na UFC 237 priredbi pred svojom publikom u Curitibi.

Ideja se svidjela borilačkoj super zvijezdi iz Dublina, McGregoru, koji je putem Twittera poručio da na istoj priredbi želi Natea Diaza.

“Dogovorite tu borbu. Ja ću se boriti protiv Natea na istom eventu.”

Silva je Nicka Diaza pobijedio prije četiri godine na UFC-u 183 jednoglasnom odlukom sudaca, ali je borba naknadno poništena jer je Brazilac pao na doping testu zbog korištenja steroida dok je Diaz također bio pozitivan, ali na marihuanu.

McGregor je s Nateom Diazom odradio dvije borbe, prvu na UFC-u 196 gdje je poražen gušenjem u drugoj rundi i zatim na UFC-u 202 gdje je osvetio poraz izborivši podijeljenu sudačku odluku.

Nešto prije nego što je predložio da se bore na istom eventu, McGregor je pohvalio Silvin nastup na UFC-u 234 te se i sam ponudio za njegovog idućeg protivnika:

“Anderson je jedan jako lukav borac. Takve tehnike se mogu razviti jedino kroz godine teško stečenog iskustva. Fenomenalan nastup. Vještina veterana. Puno poštovanja kao i uvijek. Bila bi mi čast!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI