McGregor se skoro potukao s Urijahom Faberom prije vaganja (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2015 12:00h Autor:

Screenshot

Borci znaju biti itekako nervozni prije službene vage za svoje mečeve. Razlog je vrlo očit i razumljiv; dehidrirani, izgladnjeli i iscrpljeni, jedva stoje na nogama i nije im pretjerano do šale. Da je to upravo tako, demonstrirao je Conor McGregor skoro se potukavši s još jednim članom tima Alpha Male – Urijahom Faberom.

Uoči samog vaganja za UFC 189, Faber i McGregor su se susreli ispred jedne svlačionice. Iako je na početku sve izgledalo vrlo prijateljski i srdačno, samo dvije sekunde su prošle i svjedočili smo incidentu koji je mogao prerasti u fizički obračun.

McGregor je Fabera podragao po frizuri, a Faber ga je primio za struk. Irac je to shvatio kao poziv na hrvanje i započelo je naguravanje. Nekoliko trenutaka kasnije morali su ih razdvajati da se ozbiljno ne potuku. Na koncu je sve završilo u kulturnim okvirima jer su ih u makljaži spriječili ljudi koji su se našli u hodniku.

 

Looks Connor's Jr high level wrestling hasn't learned the drag re-drag drill yet. I've seen crack heads roaming the streets that look healthier than McGregor right now. @ufc @teamalphamalemma

A video posted by Urijah Faber (@urijahfaber) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI