McGregor se pojavio na sudu, na pitanje boji li se za život odgovorio: “Neka dođu i neka me uhvate…” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2017 16:45h Autor:

Screenshot

Najveća svjetska MMA zvijezda Conor McGregor se u četvrtak pojavio ispred suca u Dublinu, a razlog je prebrza vožnja zbog koje ga je policija zaustavila, a zatim prekršaj i procesuirala. Navodno je kažnjen s četiristo eura, što je otprilike 3000 kuna.

Očekivano, s obzirom na posljednja događanja, a koja podrazumijevaju incident koji se dogodio proteklog vikenda u jednom dublinskom baru, a u kojem je UFC prvak navodno udario jednog mafijaša, ispred suda Irca su dočekali novinari i video kamere.

“Conor McGregor je u potencijalno vrlo vrlo, ozbiljnoj opasnosti. Čuo sam to iz svog izvora, ne piše mu se dobro”, izjavio je Paul Williams, irski pisac krimića i kroničar irske mafijaške scene.

“Uspio se zakačiti, je li se radilo o slučajnoj ili namjernoj strani, ne znam, no zakačio se s nekim vrlo opasnim ljudima. Ili nekim ljudima koji su povezani s drugim vrlo opasnim ljudima. Sve to bi moglo ugroziti njegovu sigurnost, pa čak i život. I ovo ne govorim olako”, dodao je Willims.

Upitan upravo o tome dok je u Adidas trenirci izlazio iz suda i ulazio u svoj trkaći automobil koji ga je čekao ispred suca, “The Notorious” je odgovorio cinično. Na pitanje novinara boji li se za svoj život, je odgovorio:

“Neka dođu i neka me uhvate…”

McGregorov otac Tony McGregor je u srijedu odbacio tvrdnje da je život njegovog sina u opasnosti.

“To je glupost. To je sve glupost. Apsolutna glupost. To je izmišljena priča. Radi se o priči koja se dalje širi, a nije istinita. Sve postaje smiješno. Nemamo se čega bojati. Nitko nas ne progoni”, tvrdi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI