McGregor se počastio luksuznom vilom u Španjolskoj (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2018 12:58h Autor:

Screenshot

Iako se ne bori još od kolovoza 2017. godine, a u UFC-u nije nastupio još od 2016., Conor McGregor uživa u životu. U iščekivanju suđenja na kojem se mora pojaviti u američkom Brooklynu radi napada na svoje kolege UFC borce, “The Notorious” se počastio vilom u Španjolskoj.

MESN.com u video prilogu javlja kako je Irac kupio kućerinu vrijednu oko 1.5 milijuna eura te donose fotografije njegovog zdanja. Ono se nalazi u španjolskoj Marabelli, ima dvoranu za vježbanje, vanjski bazen, unutarnji spa dio i LED prilazište.

“The Notorious” je poznat po luksuznom životu zbog kojeg je često meta “šoubiz” medija. Pa tako razni portali koji se bave luksuzom i životom zvijezda analiziraju kolekciju njegovih Rolex satova, a neki drugi analiziraju njegov vozni park koji se sastoji od nekoliko Bentleyja i ostalih skupocjenih jurilica.

Samo od meča protiv Floyda Mayweathera je zaradio stotinjak milijuna dolara pa bi mu ta zaliha trebala trajati još neko vrijeme. No, ako nastavi ovako trošiti, sigurno ćemo ga vrlo brzo ponovno vidjeti u borilištu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI