McGregor se po prvi put obratio Fergusonu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2017 11:35h Autor:

Conor McGregor

Napokon smo dobili prvu reakciju Conora McGregora prema potencijalnoj borbi protiv Tonya Fergusona. Barem tako možemo nazvati njegovu posljednju Instagram objavu.

Dok cijela svjetska MMA javnost raspravlja o tome tko bi trebao biti idući protivnik Conora McGregora i dok se većina slaže kako bi to trebao biti Tony Ferguson, Conor McGregor i dalje prakticira apsolutni hedonizam, barem ako je suditi po njegovim objavama na društvenim mrežama. Odmara se na jahtama, izlazi sa svojom zaručnicom, luduje u noćnim provodima te relaksira preko dana sa sinom u naručju. Ipak, našao je vremena na Instagram i Twitter postaviti nešto za Tonya Fergusona.

Tako se barem može pretpostaviti, budući da je u pitanju ilustracija McGregora za volanom motornog čamca, u jednoj mu je ruci zlatni pištolj, dok na drugoj nosi zlatni sat, a u pozadini vidimo dva UFC pojasa te torbu iz koje novac doslovno leti.

Teško je pretpostaviti što je Conor s ovim htio reći. Poručuje li Tonyu kako ga trenutno borbe ne zanimaju, budući da ima sve što je u životu želio ili je to poziv potencijalnom protivniku da mu sve to pokuša oteti. U svakom slučaju, teško da ćemo uskoro od McGregora čuti neko mišljenje o nastavku UFC karijere. Osim ako ponovno ne odluči odraditi neki interview gdje će fanovi plaćati prijenose da čuju što ima za reći. Takav je postao svijet Conora McGregora, svijet u kojem Irac koristi priliku da unovči apsolutno sve gdje može iskoristiti svoje ime ili lik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI