McGregor se oprostio od kolege: Cathal Pendred je legenda!

UFC 26.11.2015 11:13h Autor:

Cathal Pendred

Nakon što je UFC-ov borac Cathal Pendred najavio da se sa samo 28 godina povlači iz slobodne borbe i natjecanja, njegov dugogodišnji timski kolega Conor Mcgregor oprostio se od svog prijatelja putem Facebooka.

McGregor je na Facebooku napisao podužu poruku u kojoj veliča svog kolegu i zahvaljuje mu se za sve godine koje su proveli trenirajući zajedno.

"Cathal Pendred je legenda!

Čovjek je ušao u sport bez ikakve pozadine u borilačkim sportovima u trenutku kad u UFC-u nije bilo niti jednog borca iz Irske. U to vrijeme 99 posto ljudi unutar irske MMA zajednice i 100 posto izvan nje nije vjerovalo da bi Irac mogao potpisati za UFC, a još manje da bi mogao upisati pobjedu u organizaciji. Danas svi misle da to mogu napraviti.

Cathal se uzdigao isključivo taškim radom, čeličnom voljom i čvrstim stavom i osvojio Cage Warriors titulu. Bio je finalist TUF-a i imao solidni 4-2 skor u oktogonu.

Tri pobjede je ostvario protiv boraca koji su pali na doping testu jer su koristili nedopuštena pomagala u borbi.

Ovaj čovjek zaslužuje beskrajno poštovanje!

Kad mislite na irskog ratnika, mislite na Cathala!
Kad mislite o podcjenjenom borcu bez izgleda, mislite na Cathala!
Kad mislite o nenadanoj pobjedi, mislite na Cathala!

Cathal brate, ti si legenda!

Hvala ti za sve runde i svu pomoć tokom godina, želim ti sve najbolje brate!
Ti si prvak u svemu što odlučiš raditi u životu!", stoji u Facebook postu McGregora.

Pendred se odlučio povući iz MMA-ja nakon devet godina jer izgubio strast prema sportu i ima želju baviti se drugim stvarima. U UFC-u je debitirao prošle godine u The Ultimate Fighter emisiji. U UFC-u je upisao četiri pobjede i dva poraza u zadnje dvije borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI