McGregor se neće boriti minimalno idućih šest mjeseci!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.11.2016 10:25h Autor:

Conor McGregor

Dana White je potvrdio kako se Conor McGregor neće boriti minimalno do kraja proljeća iduće godine. No, za to ima izuzetno dobar razlog.

Nakon UFC 205 eventa je McGregor potvrdio kako će u svibnju postati otac te da mu je to iduća velika vijest. Odmah se moglo pretpostavljati kako bi to trebalo imati utjecaja na karijeru, a sada je to potvrdio i Dana White.

“Sigurno se neće boriti prije svibnja. Njegova djevojka Dee prolazi kroz ogroman stres uvijek kad se on bori. Iz tog razloga još ne želi to priuštiti dok je trudna. On je dobra osoba, a i trebao bi uzeti nešto vremena za odmor. Bori se bez prestanka i ništa loše nije u tome što će se odmoriti. Dobro je za njega, dobro je za Dee, a dobro je i za bebu.”

White ipak nije rekao ništa o tome što će biti s pojasevima prvaka. Onog u perolakoj je McGregor osvojio prije 11 mjeseci, a još nije pokazao nikakvu namjeru pokušati ga braniti, a sve su glasnije insinuacije kako se više nikad neće biti spustiti u perolaku kategoriju. Jose Aldo je već privremeni prvak te kategorije te čeka svoju priliku.

Što se tiče pojasa u lakoj kategoriji, ovo je najgora situacija za Khabiba Nurmagomedova. Dagestanac uvijek posti u vrijeme ramazana, a iduće godine je to između 27. svibnja i 25. lipnja. To također utječe i na trening te se vjerojatno Khabib neće biti u stanju boriti do pred kraj ljeta. Dakle, borba protiv njega bi otpala kao opcija ukoliko se ne dogodi prije 27. svibnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI