McGregor se nagodio sa žrtvom u slučaju otimanja i razbijanja mobitela, no i dalje mu prijeti 6 godina zatvora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2019 10:48h Autor:

Conor McGregor

Teško je uopće zamisliti dan u borilačkom svijetu bez nekog incidenta ili skandala najveće MMA zvijezde Conora McGregora. To je već nekako postalo nepisano pravilo…

Pa smo tako u ponedjeljak pisali o novom Irčevom incidentu u Dublinu, gdje je navodno nokautirao jednog čovjeka jer mu je ovaj dobacio nešto o porazu od Khabiba. Već danas pišemo o starom slučaju, koji je navodno dobio svoj pravni epilog – barem u onom civilnom dijelu.

Američki mediji, naime, pišu, kako Irac ima jednu pravnu brigu manje jer je uspio doći do nagodbe s čovjekom koji ga je tužio radi nasrtaja i uništavanja imovine. Radi se o slučaju 22-godišnjeg Londončanina Ahmeda Abdirzaka, a incident datira iz mjeseca ožujka (11. ožujak) i hotela Fontainebleaua u američkom Miamiju. Navodno alkoholizirani McGregor je izgubio živce jer ga je ovaj snimao ili slikao mobitelom pa je Abdirzaku uništio telefon pred nekoliko desetaka očevicada. Čitav incident je zabilježen kamerom pa nije bilo previše dvojbe oko toga je li se dogodio ili nije.

McGregorovi odvjetnici zaprimili tužbu, žrtva tvrdi da se bojala za svoj život

Abdirzak je u izjavi za medije rekao “da se bojao za svoj život”, a navodno je tražio 15 tisuća dolara naknade sudskim putem. Najnoviji sudski podaci kažu kako je Abdirzak recentno sudu priložio dodatne dokumente koji pokazuju da su dvije strane došle do sporazuma. Kako je McGregor težak više od 100 milijuna dolara, pretpostavlja se da mu je 15 tisuća, koje je Londončaninu isplatio “ispod stola”, doslovno sitniš.

No, McGregoru i dalje prijeti kriminalni progon radi otimanja i uništavanja imovine, radi čega bi mogao dobiti čak 6 godina u zatvoru prema portalu TMZ. Njegov bi slučaj trebao doći na red krajem ovog tjedna, iako se čini kako se “Notorious” ne brine previše…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI