McGregor prokomentirao svoje incidente: “Ne žalim niti zbog jednog postupka, ja sam osoba koju ponesu emocije”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2018 19:49h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor odgovorio je na par pitanja o svojim posljednjim incidentima, prije svega krenuvši od onog u Gdansku te s nastavkom u Dublinu, gdje je napravio kaos na Bellatorovom eventu.

Riječ je o situaciji do koje je došlo u razgovoru s Arielom Helwanijem. On se prisjetio svega što se događalo u posljednjih godinu dana, otkako se nije borio. Tu je prvo bio incident s eventa u poljskom Gdansku, gdje je prišao kavezu koliko nije smio te je uklonjen od tamo, da bi sve završilo velikom svađom, posebno sa sucem Markom Goddardom. To se samo nastavilo nedugo nakon toga na Bellator eventu u Dublinu, gdje je prvo gotovo ušao u sukob sa spomenutim sucem, da bi kasnije jednog drugog suca i udario.

“Samo Bog mi može suditi. Dogodilo se puno stvari, a uz ovakav način života, uz ovako bogatstvo, puno se toga promijeni, posebno ljudi oko tebe. I ti se tako promijeniš, a sada samo moram nastaviti živjeti svoj život”, pokušao je Conor pronaći neko objašnjenje svojih postupaka, za koje je prošao bez ikakve kazne. Naravno, druga osoba vjerojatno ne bi uspjela u tome. Još je kratko odlučio nešto reći o svom ponašanju u tim situacijama:

“Svaka ta situacija imala je nešto svoje, svaka je individualna i ne treba ih vezati, niti razgovarati više o njima. Ja sam osoba koja još uvijek ući i još uvijek se razvija kao osoba. Bio sam u nekim ludim situacija, a sada pokušavam živjeti svoj život najbolje što mogu.”

O ovogodišnjem incidentu u Brooklynu ne smije govoriti, budući da još nije završio sve na sudu, no zato je još jednom pokušao opravdati one ranije. No, otkrio je i kako smatra da bi sve opet ponovio.

“Ne žalim apsolutno ništa i ništa ne bih uradio drugačije. Niti jednu sitnicu ne žalim. U Poljskoj sam bio možda malo previše emocionalan, a što se tiče Dublina, borba je bila gotova. Ja sam u toj borbi vidio život i smrt, ne bih sigurno uskočio da to nije bilo gotovo. Ja sam osoba koju emocije nekada ponesu, ali to svakako nije bila jednosmjerna ulica.”

To je svakako iza nas i koliko god da je nepravedno to što je prošao bez ikakvih kazni, mi tu ne možemo ništa. Oni koji ne spadaju u njegove fanove mogu se samo nadati da će mu se to naplatiti na drugi način. Priliku za to imati će Khabib Nurmagomedov već ove subote, u kavezu unutar T-Mobile Arene u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI