McGregor progovorio o oduzimanju pojasa: “Dijele titule tipovima koje sam već uništio”

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2016 22:56h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor progovorio je o oduzimanju pojasa perolake kategorije bez kojeg je ostao samo par tjedana nakon što je postao prvi čovjek s dva UFC-ova pojasa. UFC je Ircu dao dovoljno vremena za slavlje, a onda mu oduzeo jednu titulu, onu koju je osvojio prije godinu dana nokautom protiv Josea Alda u 13 sekundi.

UFc je time riješio aktualne probleme i otkazanu glavnu borbu na UFC 206 zamijenio borbom Maxa Hollowayja i Anthonya Pettisa za privremenu titulu perolake kategorije. Taj je neslužbeni naslov dotad držao Jose Aldo koji je iznenada promoviran u pravog prvaka. UFC je objavio da se McGregor odrekao titule, no Irac je sada potvrdio sumnje da je bio prisiljen predati pojas.

“Znam samo da nešto pišu i govore – uzimamo ovaj pojas, uzimamo onaj pojas, napravit ćemo to i to… Ne možete ništa napraviti bez da mene prvo pitate”, poručio je McGregor u razgovoru s irskim novinarima.

“Ja sam i dalje prvak u dvije divizije. Budite sigurni u to. Mogu reći što god žele, mogu pokušavati dijeliti lažne titule ljudima koje sam već uništio. Aktualni prvak je čovjek kojeg sam nokautirao u 13 sekundi, a privremeni prvak kojeg sam također uništio. Službeno, što god tko rekao, ja sam jedini prvak u dvije kategorije”, rekao je McGregor.

Dodao je da još uvijek traži vlasnički udio u najjačoj MMA promociji te da ne zna koliko će izbivati iz oktogona. “Znam da je Dana White spominjao deset mjeseci. Ali ne znam odakle mu to. Još uvijek važem opcije. Očekujem da novi vlasnici UFC-a dođu po mene avionom, želim razgovarati s njima, želim vidjeti kakvi su im planovi”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI