McGregor potpisuje novi ugovor, očekuje preko 100 milijuna dolara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2015 14:08h Autor:

Conor McGregor

Bez obzira što mislili o njemu, Conor McGregor zna kako privući pozornost i okrenuti veliku lovu. Irac danas putuje u S.A.D. kako bi potpisao novi ugovor, a očekuje i najveću zaradu do sada.

McGregor je prije nekoliko tjedana u emisiji MMA Hour najavio potpisivanje velikog ugovora, a očekuje da će ugovor vrijediti preko 100 milijuna dolara. Privremeni prvak tu cifru smatra poštenom jer je to iznos koji bi UFC-u trebala osigurati njegova borba s Joseom Aldom na UFC 194 priredbi.

"Ugovor o kojem sad pričam je na devet znamenki. O devet znamenki pričamo. Nitko u sportu ne zarađuje devet znamenki. Pričam o iznosu većem od 100 milijuna. Tako trenutno stojim i napravio sam to kako sam napravio", tvrdi McGregor.

"The Notorious" je naglasio da svakoj priredbi osigurava 50 do 60 milijuna dolara zarade, a 12. prosinca očekuje da će UFC-u donijeti 10 milijuna samo od prodaje ulaznica . S obzirom na takve brojke Irac bi mogao izvući veliku svotu iz ugovora, jedini je problem što je pitanje koliko će dugo trajati njegov sjaj i koliko će dugo moći osiguravati takve iznose kompaniji.

McGregor  je danas putem Instagrama objavio da konačno kreće na potpisivanje ugovora uz sljedeću poruku:

"Danas napuštam Irsku i putujem na zapadnu obalu kako bih ujedinio svoj pojas i predvodio jedinstvenu 90-100 milijuna dolara vrijednu UFC 194 priredbu. Ova priredba, zajedno s UFC 189 priredbom, osigurat će organizaciji gotovo 200 milijuna dolara. Sve to u manje od šest mjeseci. Ja ne radim za firmu, ja jesam firma."

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li McGregor i dalje nastaviti obarati rekorde zarade i nadmašiti boksačku zvijezdu Floyda Mayweathera.


 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI