Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor poslao poruku Mayweatheru nakon što je ovaj demantirao dolazak u UFC | Fight Site

McGregor poslao poruku Mayweatheru nakon što je ovaj demantirao dolazak u UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2017 10:40h Autor:

Floyd Mayweather Jr i Conor McGregor

Floyd Mayweather ipak ne želi iskušati sreću u MMA borilištu. Nakon što se ovaj tjedan pojavila vijest da UFC pregovara s boksačkom super zvijezdom u mirovini, a istu je potvrdio i predsjednik promocije Dana White, u srijedu je stigao demantij od strane samog boksača. On sada tvrdi da su njegove izjave krivo interpretirane, a da je on pričao samo o mogućnostim, ne o željama i onome što će se zaista i realizirati.

“Točno ono što sam rekao glasi ovako: ako sam ranije mogao zaraditi milijardu dolara, mogu to učiniti ponovno. Ako izaberem boriti se u UFC-u tri ili četiri puta i tada se boriti protiv Conora McGregora, mogao bih zaraditi milijardu dolara. Što je istina. Mogao bih tamo odraditi tri ili četiri meča i mogao bih zaraditi toliki novac. Ali samo, ako izaberem doći u Octagon”, rekao je za FightHype Mayweather te je dodao:

“Ne veselim se povratku u boksački ring, to je ono što ne želim. Samo kažem da bi nešto mogao napraviti, ne da bih to i napravio. Ali da, da hoću brzo zaraditi milijardu dolara, mogao bih. To sam govorio. Nikada nisam rekao da ću se boriti u UFC-u. To ja nisam izgovorio. Rekao sam da želim, da bih mogao. Moći i to učiniti su dvije različite stvari. Ali da, neću se boriti u UFC-u.”

Nije trebalo dugo vremena proći da njegovu izjavu pročita njegov veliki suparnik i ujedno još uvijek aktualni UFC prvak Conor McGregor. Irac nije mogao dočekati podbosti boksača preko društvenih mreža pa je brže-bolje pohitao na svoj Instagram kako bi poručio Floydu što mislio o njemu. Poruka je bila kratka – “pičko”.

Uz poruku je objavio svoju fotografiju na kojoj ponosno drži dva UFC pojasa, onaj u perolakoj i onaj u lakoj kategoriji.

Radi li se samo o igrokazu koji sve tri strane (Mayweather, McGregor, UFC) igraju u javnosti, a u pozadini se krije neki već dogovoren “deal”, brzo ćemo saznati. S obzirom na pravac u kojem ide UFC posljednjih godinu i pol dana od kada su je kupili novi vlasnici, ništa nije nemoguće. Pa niti to da se elitna MMA promocija pretvori u kečersku pozornicu. Stoga valja još malo pričekati sa zaključcima oko Mayweatherovog prelaska u UFC. Kako je Dana White rekao, sve je moguće…

Pussy

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI