McGregor pokazao zašto ima toliko problema s prometnom policijom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2018 12:07h Autor:

Screenshot

Conor McGregor se nije opemetio. Dapače, nije naučio ništa iz situacije na samom kraju 2017. godine kada se morao pojaviti ispred sutkinje u Dublinu zbog opetovanog kršenja prometnih pravila.

Podsjećamo kako je slavni borac morao doći ispred suca zbog ogromnog broja prometnih kazni, prije svega za prebrzu vožnju. Ispričao se za svoje postupke te je platio “globu”. No, dojam je, barem prema posljednjem videu objavljenom na njegovom slubenom Instagram profilu, da se ništa nije promijenilo.

Snimljen iz drugog vozila na ulicama Dublina, Irac je u svojoj žutoj jurilici nestao nakon što su se na semaforu upalila zelena svjetla. Jasno je da je ponovno vozio iznad dopuštene brzine, no ovaj put tu nije bilo policije da sankcionira njegovo ponašanje.

Prema riječima njegovog glavnog trenera Johna Kavanagha, McGregor se vratio gotovo u svakodnevni trening te je uspio pod kontrolu staviti neke stvari koje su ga mučile u posljednje vrijeme. Nije još uvijek jasno hoće li se vratiti u slobodnu borbu ili će nastaviti s boksačkim mečevima, no što god odlučio mora to napraviti prilično brzo. Naime, Dana White mu je prije nekoliko dana javno poslao ultimatum – potpiši ugovor za sljedeći meč vrlo brzo, ili ćeš ostati bez pojasa!

A mogao bi, očito, ostati i bez vozačke dozvole, ako ovako nastavi…

The people of Ireland I love you 🍀❤

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI