McGregor: Poirier se neće imati gdje sakriti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2014 10:42h Autor:

Conor McGregor

Sljedećeg vikenda, točnije u noći sa subote na nedjelju 28. rujna, očekuje nas UFC 178 na kojem ćemo vidjeti i meč u pero kategoriji u kojem će na suprotnim stranama biti Dustin Poirier i Conor McGregor.

Nakon što je bio uspješniji od Diega Brandao i dobio bonus za izvedbu večeri, Conoru McGregoru će novi protivnik biti Dustin Poirier. McGregor je trenutno na omjeru od 15 pobjeda i 2 poraza te ne zna za poraz već 11 mečeva. Dustin Poirier je dosad upisao 16 pobjeda i 3 poraza, a u posljednjem je meču zaslužio bonus za borbu večeri kad mu je protivnik bio Akira Corassani.

Ovaj se dvojac našao jedan pred drugim na službenom snimanju, a McGregor je nakon toga izjavio kako ga njegov protivnik tom prilikom nije nimalo impresionirao.

"Vidio sam slomljenog čovjeka. Mogao sam prodrijeti u njegovu dušu kad sam ga pogledao u oči. Može govoriti što hoće, ali kako sam rekao on je slomljen. Naša će borba to dokazati jer kad se jednom zatvore vrata kaveza ne možete se sakriti. Neće imati gdje pobjeći niti će se moći negdje sakriti.", izjavio je Irac.

"Ne vjerujem da je on razina više i da je najbolji borac protiv kojeg sam se borio. Meni se čini da će ti biti lagana borba."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI