McGregor pogođen smrću svog mladog obožavatelja

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2015 15:27h Autor:

Conor McGregor

Nažalost, jedan od Conorovih najvećih obožavatelja neće ga moći gledati kako se ovog vikenda bori na UFC-u 189. Prošlog mjeseca McGregor se zbližio s 14-godišnjim Brendanom McGloneom koji je bolovao od leukemije. U razgovoru za TSN Wednesday irski borac pojasnio je kako se zbližio s mladićem.

"Kontaktirali su me iz UFC-a i rekli kako "Make-A-Wish" zaklada ima jednu molbu za mene. Naime, dječak iz Irske koji boluje od leukemije ima posljednju želju. Njegova zadnja želja je bila da razgovara sa mnom", pojasnio je McGregor i nastavio.

"Nazvao sam malog i razgovarali smo jako dugo, razgovarao sam i s njegovom obitelji i prijateljima koji su bili u bolnici."

Tijekom razgovora McGregor je svojem mladom fanu obećao kako odmah nakon UFC-a 189 s pojasom dolazi kod njega u bolnicu.

"Conor mi je velika inspiracija, rekao mi je kako su se svi veliki ljudi u životu suočili s velikom bitkom i da se upravo to sada meni događa", izjavio je Brendan McGlone za Irish Mirror u lipnju.

Brendonova obitelj je 6. srpnja objavila da je mladić izgubio borbu protiv opake bolesti.

"Danas ili jučer navečer Brendan je umro, to mi je sje…. glavu" iskren je bio McGregor.

"Mali je u Irskoj, rekao sam mu, uzeti ću ovaj pojas i dolazim kod tebe da ga zajedno podignemo. I napravio bih to. Razmišljali smo ako mu se stanje malo popravi da ga stavimo na avion za Las Vegas. Ovo je strašna situacija, srce mi je slomljeno. I sam sam izgubio nekoliko članova obitelji zbog raka. Ne znam, da sam barem mogao… Ne znam", potreseno je završio irski borac.
 


 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI