McGregor podnio žalbu na kaznu Atletske komisije Nevade

UFC 08.12.2016 11:21h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je najplaćeniji borac u UFC-u, ali to ne znači da će bacati novce na sve kazne propisane od Atletske komisije Nevade.

Prvak lake kategorije podnio je žalbu na kaznu koju mu je Komisija dodijelila u listopadu. McGregor je tada bio kažnjen s globom od 75 000 dolara i 50 sati dobrotovornog rada zbog bacanja boca i limenki na press konferenciji za UFC 202 u kolovozu.

McGregor je prošlog tjedna izvadio boksačku licencu u Kaliforniji, a čini se da je isto pokušao i u Nevadi. Čelnik komisije Bob Bennet potvrdio je da licencu neće dobiti sve dok se ne razmotri njegova žalba.

“Kad se sve ovo završi, ako bude htio postati boksač i izvaditi licencu, tražit ću ga da pošalje snimku koja demonstrira njegove boksačke sposobnosti. Ili, ako je u Las Vegasu, rado ću posjetiti dvoranu u kojoj trenira i pogledati ga, naročito sparing”, rekao je Bennet za MMA Fighting.

Na UFC 202 konferenciji McGregor nije jedini radio kaos. Njegov protivnik Nick Diaz i njegov tim također su sudjelovali u incidentu, ali borac iz Stocktona još uvijek nije imao saslušanje pred komisijom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI