McGregor pljunuo pola milijuna na dva nova automobila

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2015 10:31h Autor:

Twitter

Conor McGregor nikada nije skrivao činjenicu da voli novac i skupe stvari. Svojom popularnošću je UFC-u donio veliku zaradu, ali je u procesu i sam postao milijunaš. Uoči borbe za ujedninjenje pojaseva na UFC 194 priredbi Irac se počastio s dva nova automobila u vrijednosti pola milijuna dolara.

Kako prenosi Mirror, McGregor je nedavno kupio BMW i8 i Mercedes-Benz u vrijednosti 307 tisuća funti što je nešto više od 469 tisuća dolara. Nije to iznenađujuće za čovjeka koji se hvali skupim dizajnerskim odijelima i cipelama od krokodilske kože. Privremeni pero prvak uživa u plodovima svog rada i planira svoje carstvo širiti daleko izvan kaveza.

"The Notorious" također ne propušta priliku da se pohvali ostalim borcima koliko je unosniji brand od njih. Kao trener na aktualnoj sezoni TUF-a svom kolegi Faberu koji se kao trener natječe protiv njega naglasio je koliko je bolji biznismen.

"Kad priredbi doneš zaradu od 60 do 70 milijuna, dobiješ takve male povlastice", rekao je McGregor Faberu misleći na kuću koju je u Vegasu iznajmio za svoj zadnji kamp. "Iduća borba će donijeti zaradu od 90 do 100 milijuna.

U svojoj posljednjoj borbi sam zaradio više novaca nego što si ti zaradio u čitavoj karijeri. Ja ga donesem, ali ga i odnesem, ništa se ti ne brini", rekao je Irac.

Što god mislili o McGregoru ne možete poreći da čovjek zna iskoristi situaciju, privuči pozornost i ostvariti profit. Iako borba s Mendesom nije nosila tiulu, McGregor je samo na težini svog imena pretvorio tu priredbu u jednu od najunosnijih, a borba s Joseom Aldom na UFC 194 priredbi trebala bi oboriti neke nove rekorde i donijeti mi još skupih automobila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI