McGregor opet prozvao cijelu diviziju: “Svi samo kukaju” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2016 20:32h Autor:

Screenshot

Conor McGregor će se za desetak dana boriti za pojas prvaka lake kategorije protiv Eddieja Alvareza na UFC 205 u New Yorku. Trenutno odrađuje posljednje pripreme, ali našao je vremena i za snimanje poruke svojim kritičarima, a posebno borcima koji ga kritiziraju posljednjih mjeseci.

Mnogi zamjeraju UFC-u što je McGregoru dao priliku da se bori s Alvarezom za titulu nakon što je odradio dvije borbe s Nateom Diazom u velteru, a još uvijek izbjegava obranu pojasa u perolakoj koju je oduzeo Joseu Aldu prije godinu dana. Irac ima priliku ući u povijest kao prvi borac s titulama u dvije različite kategorije.

“Alvarez mi nije bitan, on samo drži pojas, to je sve. To je jedini razlog zašto će biti tamo. Kasnije će biti prava borba oko toga tko će biti sljedeći. Doista, tko je sljedeći?”, rekao je McGregor pa nastavio:

“Svi oni govore da ja samo puno pričam, ali gledam ih i kažem im da oni samo pričaju jer sam tu i borim se svakog tjedna. Morao sam se boriti i s tipom tri puta većim od mene, a sada sam se vratio. Oni samo kukaju i cvile. Želite ovaj novac? Želite li ono što ja imam? Morate to jebeno zaraditi. Svi pričaju i misle – ako McGregor to ima, i ja bih to trebao imati. Ne ne, nisam to oduvijek imao. Postoji razlog zašto to imam. Krvavo sam radio da bih to dobio, i tu sam, još radim dok oni samo pričaju”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI