McGregor: Okružen sam luksuzom, ali neću stati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2015 09:23h Autor:

Conor McGregor

Potupno se približio UFC 189 koji će u borbi za privremeni naslov prvaka u pero kategoriji predvoditi Conor McGregor i Chad Mendes. Ovaj događaj pobuđuje nezapamćeno zanimanje ljubitelja MMA borbi, a u središtu pozornosti je Conor McGregor.

Conor McGregor je od ulaska u UFC postao jedna od vodećih zvijezda najjače svjetske MMA promocije i čovjek oko kojeg se vrti ogorman novac. UFC 189 će po svim predviđanjima donijeti najveću zaradu dosad. Padat će mnogi rekordi, od prodanih ulaznica pa da PPV-a. Sve to zahvaljujući Conoru McGregoru koji će priznati da je okružen s raskošću, ali da je i dalje motiviran i željan novih uspjeha.

"Okružen sam s raskošću, ali sve je to građeno i bit će i dalje građeno tako da ću se žrtvovati svakog dana. Probudim se ujutro i radim u oktogonu i van njega. Radim na poslovnim projektima i u dvorani. U svim segmentima svog života dajem sve od sebe. Okružen sam luksuzom, ali ne smije biti pogreške. Sve je izgrađeno i nastavit će se graditi kroz svakodnevnu žrtvu.", izjavio je MCGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI