McGregor odustao od vlasničkog udjela u UFC-u, sada “zahtijeva” da se promijeni vrijeme u kojem je nokautirao Alda: “Bilo je 12 sekundi, promijenite to!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2019 17:44h Autor:

Conor McGregor i Jose Aldo

Conor McGregor ima novi zahtjev. No, najveća borilačka zvijezda na svijetu ovaj put ne traži vlasnički udio u UFC-u već je njegova želja sada nešto skromnija. U seriji poruka na Twitteru Irac zahtijeva da se službeno promijeni vrijeme njegovog 13- sekundnog nokauta Josea Alda s UFC-a 194 i to za jednu sekundu.

“Alda sam nokautirao za 12 sekundi, zahtijevam da se ponovno broji”, napisao je McGregor u prvoj poruci i zatim uz snimku nokauta u obliku gifa dao objašnjenje reklamirajući svoj Proper Welve viski.

“Bilo je 12! Pogledajte pažljivo ovaj gif i gledajte sat. Sudac Big John prekida borbu u 4:48 u prvoj rundi. To je 12 sekundi! Zahtijevam da se to ispravi prije početka ikakvih daljnjih pregovora. I da, tako je, riješio sam tog dečka u gifu. Sada mi dodajte moj viski”, objasnio je McGregor i nastavio…

“Sama borba se održala 12. prosinca. 12. 12. uz nokaut od 12 sekundi. Također sam prognozirao točan udarac. Sada, tko je spreman za rundu. Ja častim! Ali ne kupujem Wahlbergove dionice (Glumac Mark Wahlberg ima vlasnički udio u UFC-u) već irski viski Proper Twelve.”

Podsjećamo, McGregor je u utorak šokirao javnost kada je porukom na istoj platformi poručio da odlazi u mirovinu. Kasnije je predsjednik UFC-a Dana White u intervjuu za TMZ otkrio da ga je McGregor prije nekoliko tjedana tražio dio vlasništva kompanije što je White odbio.

McGregorov blef s mirovinom očito nije upalio te je u posljednjoj poruci natuknuo da će se ipak vratiti borbama.

“Bila je to pravo 12 (Proper Twelve) – sekundno uništenje. Brojevi ne lažu. Promijenite to, ja se vraćam za čas.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI