McGregor odredio prioritetnu borbu: “Sad je pravo vrijeme da to učinim i time zaključim tu priču”

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.10.2017 14:49h Autor:

Conor McGregor

Pitanje idućeg protivnika Conora McGregora uvijek je vruća tema, a UFC-ov prvak iz lake kategorije već je polako počeo vagati opcije koje se nude uoči njegovog povratka u oktogon.

U medijima se u posljednje vrijeme sve više piše o Nateu Diazu kao favoritu za ovu ulogu, a fanovi su očito bili toliko glasni u zahtjevima da McGregor konačno brani titulu protiv legitimnog izazivača da bi njihove kritike izgleda mogle uroditi plodom.

“Gledajte, imam titulu za obraniti i to mi nešto znači. Branit ću tu titulu. Znam da je tu Nate Diaz. On pokušava postavljati uvjete, no on se prevelikim potraživanjima može isključiti iz ove priče, a onda ću vjerojatno braniti pojas protiv pobjednika iz borbe za onaj privremeni ili protiv nekoga tko bi bio legitiman za tu ulogu. Već sam dosegao vrhunac kada pričamo o unosnim borbama i sada mi se konstantno postavlja pitanje o obrani pojasa. Možda je sada pravo vrijeme da to učinim i time zaključim tu priču”, izjavio je McGregor na ‘An evening with Conor McGregor’ intervjuu u Glasgowu.

Nešto više o svemu, Irac će znati nakon idućeg vikenda i UFC-a 216 kojeg predvode Tony Ferguson i Kevin Lee. Što se tiče Diaza, ta trilogija je i dalje u igri, a prema riječima McGregora, ona će se kad-tad i dogoditi.

“Vidjet ćemo što će se dogoditi idućeg vikenda. Nadam se da će obojica odraditi posao kako treba. Vidjet ću kakva će slika lake kategorije ispasti iz svega, a onda ću ispraviti tu cijelu situaciju. Samo sam na to fokusiran. Također, imam povijest s Nateom. Mi smo na 1-1 i ta se borba mora dogoditi. Ona će se sigurno dogoditi”, zaključio je ‘The Notorious’.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI