McGregor odgovorio Whiteu na najavu o oduzimanju pojasa: “Nećete učiniti ništa pičke”

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2018 10:45h Autor:

Conor Mcgregor

Conor McGregor bi narednog vikenda u Brooklynu trebao ostati i bez svog drugog UFC pojasa, onog u lakoj kategoriji koji je osvojio prije godinu i pol dana, ali ga nikada nije branio. U trenutku kada Dana White opasa ili Khabiba Nurmagomedova ili Maxa Hollowayja radit će se o pravom UFC pojasu, a onaj koji Irac i dalje ima u svom domu će postati tek uspomena na neka druga vremena.

Da je to tako i da je UFC napokon odlučio presjeći ovu “noćnu moru” koja ih je mučila dugo vremena, ponovno je potvrdio čelnik elitne promocije Dana White. U srijedu je na press konferenciji ponovnio da Irac ostaje bez pojasa.

Očekivano, to nije najbolje sjelo “The Notorioiusu” koji je odman brže bolje pohitao na društvene mreže kako bi prokomentirao svoj stav. A on je bio prilično vulgaran. UFC-u je poručio da su – “pičke”…

“Ništa mi vi nećete uzeti, nećete ništa učiniti pičke”, napisao je McGregor.

Tijekom press konferencije predsjednik UFC-a je također ponovio da će se Irac sa stopostotnom sigurnošću tijekom 2018. vratiti u Octagon. Hoće li se tada pojaviti sa svojim pojasem ili ne, tek je za vidjeti. Nikakav točniji vremenski okvir, kao i potencijalni protivnik nisu otkriveni.

Narednog vikenda u Braclays Centru će se boriti McGregorov klupski kolega Artem Lobov pa se očekuje da bi i Conora mogli vidjeti u dvorani. Ukoliko se to dogodi, bit će zanimljivo vidjeti kako će se na licu mjesta nositi s gubitkom titule i kakva će njegova reakcija biti.

Poznavajući McGregora, očekuje nas pravi šou…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI