McGregor o glasinama: To je sranje, mi smo tim!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2016 12:57h Autor:

Conor McGregor

U posljednje su se vrijeme pojavile glasine prema kojima se odnos između Conora McGregora i čelnika UFC-a pogoršao. Takve priče svoj su izvor pronašle nakon što se pojavio video Franka Fertitte kako, odmah nakon McGregorovog osvajanja titule, ljutito nabija UFC-ov pojas o stol.

>Ljutita reakcija Fertitte na McGregorov nokaut: Skoro je stradao prestižni pojas! (VIDEO)

S obzirom na odnos kojem svjedočimo, najviše preko medija, teško je pomisliti da u ovome ima istine. I UFC i McGregor u posljednje vrijeme ostvaruju uspješnu suradnju. S jedne je strane najjača MMA promocija spremna učiniti sve za svoju zvijezdu, dok im s druge Irac donosi basnoslovne iznose.

To je sranje. Imam odličan odnos s Lorenzom i Danom. Nemojte me krivo shvatiti, svakog se dana penjem korporativnom ljestvicom i bit ćemo jednaki u ovome. Možda ću u jednom trenutku i uzeti najveći dio kolača, ali uvijek ćemo biti skupa. Ja sam odan. Oni su mi omogućili sve ovo, pomažu mi i ja pomažem njima. Mi smo tim“, poručio je McGregor.

McGregor će svoj idući nastup odraditi 5. ožujka na UFC-u 196 protiv Rafaela dos Anjosa. Popularni Irac tom će prigodom tražiti ulazak u povijest kao prvi borac koji je istovremeno držao UFC-ove pojaseve u dvije različite kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI