McGregor: Nisam Whiteu ponudio okladu od 3 milijuna dolara, nego malo više!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2015 09:47h Autor:

Conor McGregor

Predsjednik UFC Dana White ovih je dana otkrio jednu zanimljivu pojedinost vezanu uz UFC 189 i meč između Conora McGregora i Chada Mendese. Naime, poznato je da se White voli kladiti, a ozbiljnu ponudu su on i njegov partner Lorenzo Fertitta dobili od Conora McGregora.

Dana White je izjavio kako im je Conor McGregor ponudio okladu od 3 milijuna dolara da će u drugoj rundi nokautirati Chada Mendesa. Sad se javio i McGregor koji je potvrdio da je ponuda za okladu ozbiljna, ali da se ne radi o 3 miljuna dolara. Već o 3,5 milijuna.

"Osjećam da je to dobra ponuda. Mogla bi otići na bilo koju stranu i mislim da bi je trebao prihvatiti. Toliko se može zaraditi od PPV-a. Za takvu se veliku okladu mora pružiti ruka. Nokautirat ću Mendesa u prvoj rundi, a ponuda je da će to biti unutar prve dvije runde. Radi sigurnosti je ponuda unutar dvije runde, ali vjerujem da ću ga završiti u prvoj. Prenizak je, predvidljiv je i moram povezati svoju preciznost sa snagom. To će biti previše za njega.", u svom je stilu pojasnio ponudu Conor McGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI