Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor nije na vrijeme došao na pressicu, Khabib odgovorio na pitanja novinara i napustio dvoranu | Fight Site

McGregor nije na vrijeme došao na pressicu, Khabib odgovorio na pitanja novinara i napustio dvoranu

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2018 01:04h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Dana White

Održana je službena UFC 229 press konferencija, odnosno ako se tako može nazvati ono što se dogodilo. Naime, Khabib Nurmagomedov se pojavio na vrijeme, odgovorio na pitanja novinara upućena njemu, nakon čega je napustio dvoranu prije nego se njegov protivnik uopće pojavio.

Khabib Nurmagomedov izašao je na pozornicu točno u najavljeno vrijeme, a sve je krenulo s tri minute zakašnjenja, nakon što je Dana White objavio kako Conora nema te da će Khabib sam započeti konferenciju, budući da on ne namjerava čekati.

“Ne moram nikoga čekati. Fanovi su tu, mediji su tu i ja počinjem u zakazano vrijeme. Ja imam raspored, moram skinuti kilograme i moj je posao odraditi sve na vrijeme. Nije mi bitno koga ima, a koga nema, ja sam tu došao u zakazano vrijeme”, rekao je Khabib, a onda je odgovorio na pitanje o tome što namjerava raditi nakon ove borbe. Odgovor je bio takav da je htio ukazati kako pitanje pomalo i nije bilo primjereno: “Ne znam, nikako nisam podcijenio ovog tipa i razmišljam samo o borbe. Dobro se osjećam, težina mi je u redu i idem pobijediti. Nakon borbe ćemo razgovarati.”

Na licu Khabiba Nurmagomedova se vidjelo kako je ljut i kako baš nema volje odrađivati ovako nešto. Priznao je kako je u potpunosti fokusiran na skidanje kilograma te da je to razlog takvog raspoloženja. A onda je upitan hoće li, neovisno o ishodu, nakon borbe pružiti ruku Conoru McGregoru.

“Neću, ne postoje nikakve šanse za to”, kratko je odgovorio prije nego je prekinut u pokušaju davanja razloga te je rekao nešto o tome što Conor McGregor i daje hoda s pojasevima prvaka: “Nije mi u redu kada Dana traži da se donosu Conorovi pojasevi. Dana dobro zna gdje su oni, jedan je kod Maxa Hollowaya,  a drugi kod Khabiba Nurmagomedova. Tip je izgubio svoje pojaseve jer se nije borio i Dana to jako dobro zna. Ostao je bez njih jer se dvije godine nije borio u UFC-u.”

Još je jednom upitan o tome kako misli da će se borba odviti.

“Mislim kako moram biti oprezan jer ima jako dobar boks i jako dobar tajming. No, on me mora ubiti da bi zaustavio moje hrvanje i moj pritisak. Ovo je za mene više od borbe za titulu, ovo je za mene osobno. Znam da ćemo srušiti rekorde i znam koliko je to veliko borba, no ne gledam na nju tako, gledam kao da nešto osobno. Najvažnije je da vjerujem u sebe.”

Na još neka pitanja je Khabib odgovorio prije nego je napustio dvoranu, prije svega da ono o svoj samopouzdanju.

“Naravno da vjerujem u sebe, ja sam neporaženi UFC prvak, ne bih to bio da ne vjerujem u sebe. Prvo vjerujem u Boga, a onda u sebe i ne bih bio tu da Bog nije tako htio. Strpite se još dva dana i sve ćete saznati, sve ćete vidjeti u kavezu”, rekao je i onda je završio uz pozdrav fanovima u dvorani, gdje je većina bila u zelenim bojama: “Ja volim ove fanove, da nema njih ne bi niti došlo do ove borbe. Želim im zahvaliti što dolaze i kupuju ulaznice. Hvala fanovima, jer bez njih ne bi bilo ničega i sretan sam što podržavaju svog momka. Bio sam ovdje 15 minuta, tip se nije pojavio i to mi je veliki izraz nepoštovanja. Vidimo se sutra na vaganju.”

Khabib Nurmagomedov nakon toga je napustio press konferenciju, a Dana White ostavljen je sam na milost i nemilost novinarima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI