“McGregor ne želi borbu sa mnom jer ja bih mu ukrao muškost, a to je osjećaj koji frajeri poput njega nikada u životu ne žele osjetiti”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.11.2018 18:08h Autor:

Ben Askren

Ben Askren tvrdi da je njegov stil borbe najveća noćna mora za brojne borce, pa tako i najveću zvijezdu u sportu- Conora McGregora.

No bivši olimpijac ne misli ovdje samo na svoje dominatno hrvanje i grappling u tehničkom smislu već i na puno dublje psihološke posljedice koje takav stil borbe ostavlja na njegovim protivnicima kada ih s lakoćom kontrolira bacajuć ih u stanje potpune bespomoćnosti.

Taj osjećaj im krade muškost i veliki je udarac na njihov ego, tvrdi Askren koji je sinoć gostovao na UFC-u 230 u New Yorku gdje se podružio s novinarima.

“Jedan tupan iz velter kategorije je rekao, ‘Nitko ne strahuje od tvog stila borbe.'”, rekao je Askren.

“To nije istina. Zadnje što neki opasni borac želi da mu se dogodi jest to da ostane bez svoje muškosti. A to je upravo ono što vam ja napravim. Držim vas koliko god želim. Udaram vas koliko god želim. Ne možete napraviti jebeno ništa.

I to je u potpunosti ponižavajuće. To vam krade muškost. To je osjećaj kakav takvi tipovi nikada u životu ne žele osjetiti. A Conor ima dovoljno novca da to nikada ne bi htio riskirati.”

Askren u UFC dolazi kao bivši prvak Bellatora i ONE Championshipa te čovjek koji u MMA-u još uvijek nije čuo za poraz. 34-godišnjak se već dugi niz godina smatra jednim od najboljih boraca izvan UFC-a i sada će ga publika konačno gledati na najvećoj svjetskoj pozornici.

Iako je već prozvao čitavu velter diviziju protivnika za svoj Octagon debi još uvijek nema, ali je zainteresiran za borbu s Darrenom Tillom kao prvom preprekom na putu do titule.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI