Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor nakon sparinga sa 180 kg teškom planinom: “Nikada nisam vidio ovakvog čovjeka” | Fight Site

McGregor nakon sparinga sa 180 kg teškom planinom: “Nikada nisam vidio ovakvog čovjeka”

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2015 15:50h Autor:

Screenshot

Kada se u subotu pojavila vijest da je UFC prvak Conor McGregor sparirao sa 180 kilograma teškim strongmenom Hafthorom Juliusom Bjornssonom, borilačka javnost je pomislila da se radi o marketinškom triku. No, sparing bez rukavica se zaista i odigrao, a dokaz je snimka koju je ekipa iz SBG dvorane u Dublinu objavila na YouTubeu. I nije se radilo o šali.

McGregor je Islanđaniina, koji se proslavio u seriji Game of Thrones gdje je tumačio "Planinu" Gregora Cleganea, solidno izudarao golim šakama u predjelu tijela s obzirom da udarci u lice nisu bili dozvoljeni. Na koncu jek 205 centimetara visok i 180 kilograma težak gorostas posrnuo na koljena.

Sparing su komentirali i akteri na društvenim mrežama, ali i glavni McGregorov trener John Kavanagh, koji očekivano nije bio oduševljen jer je njegov borac sparirao golih ruku.

"Okrenuo sam leđa na pet sekundi i ovo se odigralo? :S", napisao je Kavanagh i dodao fotografiju svog pulena, Gunnara Nelsona i islandske planine.

"Danas sam sparirao bez rukavica sa 180 kilograma teškim čudovištem kojeg zovu planina. Nikada se nisam prije tukao s takvim čovjekom, a nikada prije nisam niti vidio ovako velikog gorostasa", napisao je McGregor.

Na svoj "fajt" sa svjetskim prvakom reagirao je i Bjornsson:

"Proveo sam sjajan dan sa šampionima Gunnarom Nelsonom i Conorom McGregorom."

Ako niste pogledali sparing, pogledajte ga sada:

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI