McGregor: Mendez nije normalan ako misli da je Aldo dopingiran

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.07.2014 21:16h Autor:

Conor McGregor

Već neko vrijeme traje medijski rat između Jose Alda i Chada Mendesa, a sad se priključio i sveprisutni Conor McGregor. On je u ovoj situaciji stao na stranu trenutnog prvaka.

Chad Mendes već neko vrijeme proziva Jose Alda da izbjegava borbu s njim, a posljednji napad na prvaka bio je taj da je brazilski borac dopingiran. Sad se javio i Conor McGregor, najbrbljaviji borac perolake divizije, koji je stao na stranu prvaka.

"Ne vjerujem da Aldo bježi od Mendesa, budući da ga je već ranije pobijedio. Chad je idiot ako misli tako. Ali, da budem iskren, ne zanima me što se događa između njih. Njihovo se vrijeme privodi kraju, a sad počinje moje vrijeme", rekao je The Notorious.

Onda je nastavio u svom stilu i prokomentirao ova dva borca, dva trenutno najbolja borca te kategorije: "Ništa što oni rade me nije impresioniralo. Ne kreću se kako se ja krećem i ne bore se kako se ja borim. Nisam impresioniran. UFC kaže da sam trenutno broj 13 po rankingu, no to je bila neka tiskarska greška, ja sam broj 1."

Conor McGregor u subotu nastupa u svom rodnom gradu Dublinu, a protivnik mu je Diego Brandao iz Brazila

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI