McGregor krivi “pohlepu” predsjednika ONE Championshipa za propast UFC-ove muha kategorije

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.11.2018 19:14h Autor:

Conor McGregor

Odlazak Demetriousa Johnsona u ONE Championship označio je početak kraja za UFC-ovu muha kategoriju.

Promocija je počela i dijeliti otkaze borcima te kategorije pa su tako Jose Torres i Jarred Brooks nedavno ostali bez ugovora što samo potvrđuje glasine o gašenju divizije do 57 kg.

I dok se ukidanje muha kategorije može svesti na razne razloge, bivši dvostruki prvak UFC-a  Conor McGregor pronašao je jednog jedinog krivca.

U objavi na Twitteru najpopularniji borac svijeta za propast divizije optužio je predsjednika ONE Championshipa, Chatrija Sityodtonga, kojeg traži da sada potpiše sve borce muha kategorije koji se više neće boriti u UFC-u.

“Sada moraš uzeti sve borce muha kategorije koji su dobili otkaz, Chatri. Pričaš o borilačkim vještinama i poštovanju, a kao izravna posljedica tvoje pohlepe više od pola divizije ostalo je bez prilike da zarađuje za svoju obitelj. Imaj poštovanja. Potpiši cijelu diviziju.”

Johnson je u azijsku promociju došao prošlog mjeseca putem zamjene boraca koja je njihovoj zvijezdi i bivšem velter prvaku Benu Askrenu omogućila prelazak u UFC. ONE je najavio da će Johnson sudjjelovati u njhovom Grand Prix turniru osmorice.

UFC počeo otpuštati borce muha kategorije, gašenje divizije je blizu

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI