Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor: “Pseće govno, klekni na koljena i moli me!”, Khabib odgovorio sjajnom fotomontažom | Fight Site

McGregor: “Pseće govno, klekni na koljena i moli me!”, Khabib odgovorio sjajnom fotomontažom

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.01.2018 21:35h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov objavio je sjajnu fotomontažu, na kojoj aludira na to kako Conor McGregor bježi od njega, da mu ovaj ne bi oduzeo pojas. A sve je krenulo s McGregorovim tweetom.

Zapravo, Nurmagomedov je odmah nakon pobjede protiv Barboze rekao kako mu je cilj boriti se protiv Conora McGregora za pojas (iako ta “čast” pravno pripada Tonyju Fergusonu). Trebalo je proći malo vremena prije nego je pristigao odgovor Irca, no on je bio podosta okrutan.

“Taj Dagestanac je bio pseće sranje, vi ste svi poludjeli. Ovo je igra prepuna nesposobnih klošara spremnih da budu poslani na spavanje. Platite me koliko vrijedim i kralj će se vratiti”, napisao je McGregor, a onda se odlučio i obratiti izravno Nurmagomedovu, idućim tweetom:

“Uistinu, uistinu, uistinu trebaš pasti na jebena koljena i moliti me. Inače me zaboli briga za tebe. Ove godine izlazi moj whiskey, tako da mi ne trebate.”

Odgovor Nurmagomedova bio je slikovni i jednostavno sjajan. Uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI