McGregor: Jednog dana želim biti vlasnik UFC-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2015 10:22h Autor:

Conor McGregor

UFC 189 sve je bliže i on je glavna tema razgovora ljubitelja MMA borbi. U središtu pozornosti ovih su dana Chad Mendes i Conor McGregor koji će se boriti za naslov privremenog prvaka u pero kategoriji.

O meču između McGregora i Mendesa ovih je dana govorio i Chale Sonnena koji je izrazio zabrinutost hoće li Irac proći na vaganju uoči UFC-a 189. Sonnen je izjavio da je uz sve medijske obaveze McGregor u problemima s kilažom te da će u posljednjem tjednu morati skinuti 12 kilograma.

"To nije istina. Moja kilaža nikad nije bila tako velika i Sonnen je nešto pogrešno shvatio. Profesionalac sam u oktogonu i izvan njega. U mojem je timu preko 20 ljudi koji sudjeluju u priremama. Poduzeo sam sve mjere opreza uoči ove borbe. Ovo je borba mog života i odnosim se prema njoj vrlo ozbiljno. Moja težina je u redu i neće biti problema na vaganju.", izjavio je McGregor.

McGregor je uvijek pun samopouzdanja. Ne samo da je uvjeren da će slaviti protiv Menedsa već ima i puno veće planove u budućnosti.

"Kad sve završi želim otići kao najveći svih vremana. Osjećam da da sam najbolji pound for pound borac ovog vremena i želim otići da se to pamti. Kad je u pitanju ono što me očekuje onda mogu reći da želim udio u UFC-u. Želim jednog dana biti vlasnik ove kompanije. To je moj cilj."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI