McGregor je ostvario cilj: Svi “su zaboravili” napad i sada ga žele protiv Khabiba!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.04.2018 12:31h Autor:

Conor McGregor/Instagram

Conor McGregor je uspio! Ako ste i na trenutak pomislili da njegov napad na autobus prepun UFC boraca uoči UFC-a 223 nije pomno planiran,  onda vas događaji koji su uslijedili demantiraju. Naime, UFC je “već zaboravio” što se dogodilo i danas nitko više o McGregoru ne priča kao o odmetniku i divljaku.

Dana White je na dan napada grmio “o divljaštvu, nezapamćenom zvjerstvu”, a već drugi je promijenio ploču. “U drugim sportovima se događaju i gore stvari” – pomirljivo je ustvrdio tada čelnik UFC-a koji je u međuvremenu vjerojatno bio na raportu kod vlasnika kompanije. A oni se ne mogu dopustiti da nemaju Conora McGregora. Toga je bio svjestan i Irac kada je bacao ona metalna kolica na autobus u kojem su bile njegove kolege.

Osim toga, drugi McGregorov pogodak, a ujedno i glavni cilj, je bilo dizanje tenzija uoči eventualnog meča protiv Khabiba Nurmagomedova u budućnosti. Irac je vrlo pametno prognozirao da će Rus slaviti u meču na UFC-u 223 i da će postati novi prvak. Kako bolje baciti “zametak zle krvi” u neki budući “matchup”, od toga da kamenujete autobus s tim čovjekom.

Da je i u tome uspio, potvrđuju rezultati naše posljednje anekete u kojoj je u samo par dana glasalo više od 1000 ljudi.  U njoj smo vas pitali “Koga želite vidjeti kao prvog protivnika Khabiba u obrani titule?”

Čini se kako ovaj incident niti najmanje nije štetio McGregoru jer i dalje gotovo 50 posto (49%) čitatelja Fight Sitea želi upravo njega vidjeti kao prvog sljedećeg protivnika Nurmagomedova. Dapače, to potvrđuje kako je Irac uspio u svom naumu.

Drugi najpoželjniji potivnik jest Tony Ferguson, čiji je dvoboj protiv Khabiba otkazan već četiri puta. Posljednji put samo tjedan dana uoči UFC-a 223 kada je “El Cucuy” zapeo za kablove u televizijskom studiju FOX-a te je pritom ozlijedio ligamente koljena. Za Fergosuna kao prvog idućeg protivnika Nurmagomedova se odlučilo 34 posto posjetitelja Fight Sitea.

Nate Diaz je tek treći sa samo 7 posto, dok je GSP na četvrtoj poziciji s 5. Kada tome pribrojite Maxa Hollowayja (3%) i “Nekog drugog” s 1 posto, onda dolazite do podatka da ostali odabiri izuzev McGregora i Fergusona čine skromnih 16 posto.

Ove rezultate možete dodatno prokomentirati ispod članka, a mi vam se zahvaljujemo na sudjelovanju:

Koga želite vidjeti kao prvog protivnika Khabiba u obrani titule?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI