McGregor je Amerikanac? Reebok ponovno iznevjerio Irce!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.11.2015 12:10h Autor:

Instagram

Reebok se u ulozi UFC-ovog sponzora još jedanput pokazao kao nesposobna kompanija i potpuni promašaj. Nakon propusta s irskim majicama prije mjesec dana, firma je ponovno razočarala fanove i to opet Irce, a ovaj put su upleli i Conora Mcgregora.

Nakon svih dosadašnjih propusta koje je Reebok uspio akumulirati otkako su postali službeni sponzor UFC-a(a nisu dugo), čovjek se ima pravo pitati rade li u toj firmi ljudi ili majmuni? Koliko teško može biti ispravno napisati ime osobe ili zemlje na dizajn koji ćete printati u tisuće ili milijune primjeraka?

Zadnji Reebokov propust, prije nešto više od mjesec dana, uvrijedio je sve Irce, naročito Mcgregorovog trenera Johna Kavanagha. Tada je firma na majicama sa slikom Irske mape zaboravila otisnuti i Sjevernu Irsku. Da stvar bude gora, majicu su reklamirali sloganom: "Pokažite svoju teritorijalnu odanost", što je "pomalo" nezgodno s obzirom na dugogodišnje sukobe Republike Irske i Sjeverne Irske.

No, Reebok je ponovno uspio razočarati Irce, ali i sve fanove Conora McGregora. Naime, jedan obožavatelj se požalio jer je naručio službenu Conor McGregor jaknu, samo da bi otkrio da na rukavu jakne piše U.S.A. Istina, McGregora su slava i novac amerikanizirali. On danas nosi skupa odijela, vozi dobre aute i iznajmljuje velike kuće u Kaliforniji, međutim, to ga ne kvalificira kao državljanina Sjedinjenih Država.

Srećom, Reebok je najavio velike promjene, poboljšanja i veći izbor za iduću sezonu, tako da će vjerojatno zaposliti osobu koja zna čitati, a možda čak i zemljopis.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI