McGregor izvagao opcije i otkrio koga vidi kao idućeg protivnika (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2017 10:39h Autor:

Conor McGregor (Instagram)

Conor McGregor posljednjih dana najviše radi na promociji dokumentarca ‘Conor McGregor: Notorious’, no svako medijsko pojavljivanje UFC-ovog prvaka od njega traži odgovor na jedno pitanje – “S kime će se boriti u svom idućem nastupu?”

Tako je najveća MMA zvijezda današnjice na ovo pitanje morala odgovoriti u razgovoru s irskim entertainment.ie portalom, a njegov odgovor trebao bi zadovoljiti veći dio fanova.

“Znam da u UFC-u postoji veliki broj izazivača. Postoje i oni među boksačima. No, ono što me zanima je borba u UFC-u, obrana moje titule u lakoj kategoriji. Postoji borac s privremenim pojasom i osjećam kako bi to trebalo uslijediti. Vidjet ćemo kako će se razvijati pregovori.”

‘The Notorious’ u ovoj izjavi ponovno nije spomenuo ime Tonyja Fergusona, na čemu mu je ovaj već zamjerao, ali je sada svima dao do znanja da je puno bliži nastupu u oktogonu, a ne onom u boksačkom ringu. Iako je Ferguson najlogičniji i najpošteniji izbor, Conor je čovjek koji voli imati više opcija pa su tako u igri i dalje ostala neka druga imena.

“Trilogija s Diazom je također u igri. Mogu braniti svoj pojas protiv Natea, a možda možemo i nagovoriti jednog od ovih boksačkih protivnika da zakorači u oktogon. U igri je i boksački meč, tako da postoji puno opcija, ali osjećam kako trebam legitimizirati pojas. Ja sam prvak, a postoji i privremeni prvak – osjećam da to slijedi. Trenutno pregovaramo oko ugovora i vidjet ćemo gdje će nas to odvesti”, zaključio je McGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI