McGregor izrazio sućut obitelji preminulog borca: Izgubili smo jednog od nas

UFC 13.04.2016 11:21h Autor:

Conor McGregor (Instagram)

Tragična smrt 28-godišnjeg borca ostavila je ožalošćenom čitavu MMA zajednicu. Joao Carvalho preminuo je u ponedjeljak navečer od posljedica borbe na Total Extreme Fighting priredbi u Dublinu održanoj prošlog vikenda. Conor McGregor, timski kolega njegovog protivnika Charlia Warda, putem Facebooka je izrazio sućut Carvalhovoj obitelji i prijateljima.

“Grozne vijesti o Joaou Carvalhu.

Uistinu mi slama srce vidjeti mladića kako radi ono što voli i natječe se za priliku za bolji život, da bi zatim ostao bez svega. Mi smo samo muškarci i žene koji rade ono što vole u nadi da ćemo ostvariti bolji život za sebe i svoje obitelji. Nitko iz borilačkog svijeta ne želi vidjeti ovakve stvari. To je takva rijetkost da uopće ne znam kako da se nosim s ovim. Bio sam uz ring, podržavao svog kolegu i borba je išla u oba smjera tako da jednostavno ne mogu razumjeti.

Moja sućut njegovoj obitelji i timu. Njihov čovjek je bio vraški borac i svima će nam nedostajati. Borilački sport je ludi posao i s obzirom na nedavni incident u boksu i sada u MMA-u, ovo je tužno vrijeme za biti borac i borilački fan. Ljudima izvana je lako kritizirati naš način života, ali za milijune ljudi diljem svijeta kojima su se život, zdravlje i mentalna snaga kroz borbu promijenili nabolje, ovo je teško za probaviti. Izgubili smo jednog od nas.

Nadam se da ćemo se sjećati Joaoa kao prvaka koji je slijedio svoj san radeći ono što voli, i pokazati mu vječno poštovanje i divljenje koje zaslužuje”, napisao je McGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI