McGregor i Nurmagomedov imati će press konferenciju s fanovima u dvorani

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2018 10:27h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov ipak će odraditi press konferenciju pred fanovima i to samo dva dana prije nego će ući u kavez T-Mobile Arene u Las Vegasu.

Radosne vijesti za sve fanove dolaze iz UFC-a, a postale su javne nakon što su iz promocije medijima poslali raspored događanja idućeg tjedna, tijekom “Fight weeka” za UFC 229 u Las Vegasu. Ono najvažnije je stavka planirana za četvrtak 4. listopada, odnosno potvrda kako će Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov odraditi još jednu press konferenciju, no ovog puta će i fanovi smjeti biti prisutni u dvorani tijekom verbalnog okršaja boraca, samo dva dana prije nego što će onaj pravi odraditi u kavezu T-Mobile Arene.

UFC želi fokus u potpunosti staviti na njih dvojicu, tako da za stolom neće biti ostalih boraca, što je na neki način i razumljivo. Naime, da su za stol stavili Tonya Fergusona, znajući njegove verbalne sposobnosti, vjerojatno bi se sve pretvorilo u okršaj tj. prepucavanje njega i McGregora, dok bi Khabib ostao po strani. Ovako će ponovno fokus biti na njima dvojici, no ovog puta će tu biti fanovi koji će reagirati na svaku izjavu, bilo jednog bilo drugog borca. Press konferencija će se održati u 21 sat po našem vremenu.

Dan ranije održati će se otvoreni treninzi, a tamo će osim dvije glavne zvijezde ipak biti prisutni Anthony Pettis i Tony Ferguson. Oba događanja ugostiti će Park Theater, koji se nalazi samo nekoliko objekata udaljen od mjesta centralnog događanja, T-Mobile Arene. U Arenu se sve seli u petak, gdje će se tada održati ceremonijalno vaganje, koje će ponuditi posljednje sučeljavanje boraca prije ulaska u kavez.

Event ukupno sadrži 13 borbi, a njihov popis možete pogledati u članku podijeljenom ispod teksta.

Event godine dobio kompletan službeni raspored

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI