Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor i Mendes se ne žele s Aldom boriti u Brazilu! | Fight Site

McGregor i Mendes se ne žele s Aldom boriti u Brazilu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.07.2015 09:25h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor i Chad Meneds će se na UFC-u 189 boriti za naslov privremenog prvaka u pero kategoriji pa će najjača svjetska MMA promocija prvi put od kad je uvela ovu kategoriji imati prvaka kojem nije ime Jose Aldo.

Aldo i pobjednik meča McGregor vs. Mendes će dijeliti naslov, a potom bi trebalo doći do meča za ujedinjenje titula. Taj bi se meč trebao dogoditi kad se Aldo potpuno oporavi od ozljede. No, Meneds i McGregor su jedinstveni u razmišljanju da se taj meč ne održi u Brazilu jer ne žele dozvoliti Aldu da ima prednost domaćeg terena.

"Ovo je sad McGregorova divizija. Aldo je počeo bježati i ako se želi vratiti podvijenog repa to nije moj problem. Može se vratiti i onda se borba može održati na stadionu u Dublinu.", izjavio je McGregor koji je već počeo lobirati da se u slučaju njegove pobjede borba za ujedinjenje naslova održi u Dublinu 24. listopada.

Mendes je dva puta napadao naslov i dva puta gubio od Alda, a oba su meča održana u Brazilu. Prvi borba se dogodila na UFC-u 142 tijekom 2012., a potom dvije godine kasnije na UFC-u 179.

"Dva sam se puta borio u Brazilu. Ako osvojim naslov onda ćemo se ponovo boriti negdje u Americi.", rekao je Mendes.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI