McGregor i Diaz poslužili kao motiv za jednu najboljih MMA tetovaža koje ćete vidjeti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2017 11:13h Autor:

Nate Diaz i Conor McGregor

UFC 202 najprodavaniji je MMA prijenos u povijesti, a druga borba Conora McGregora i Natea Diaza je spektakl koji će mnogi dugo pamtiti. Neki i do kraja života, poput junaka ove priče, budući da je on tu borbu odlučio staviti na svoje tijelo.

Novozelandski tatoo majstor, Steve Butcher, na svom je Instagram profilu postavio jedan od svojih posljednjih radova, na kojem je imao zadatak svojoj mušteriji tetovirati Conora McGregora i Natea Diaza u njihovoj sada već legendarnoj pozi, nakon završetka pravog rata kroz pet rundi na UFC 202 eventu.

Završni rezultat je impresivna tetovaža, za koju možemo reći kako je sigurno jedna od najboljih tetovaža inspiriranih MMA-om koje smo ikada do sada vidjeli. I još jedan dokaz koliko je ta borba imala utjecaja na svijet sporta te naravno i svijet samog MMA-a. Koliko onih pozitivnih, toliko ipak nažalost i onih negativnih.

Pogledajte ovo impresivno umjetničko djelo, koje će njen vlasnik nositi cijeli svoj život, kao podsjednik na borbu u kojoj je neizmjerno uživao, kao i većina višemilijunskog broja fanova koji su pogledali jedan od najboljih MMA okršaja 2016. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI