McGregor i Cole Miller potvrđeni kao glavna borba u Dublinu

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.05.2014 10:05h Autor:

Conor McGregor

Ono o čemu se već duže vremena govorilo, sad je dobilo i svoju potvrdu. Glavna borba Fight Nighta u Dublinu bit će ona između iskusnog Cole Millera i domaće zvijezde Conora McGregora.

Conor McGregor predvodit će UFC-ov Fight Night u Dublinu, koji je na rasporedu 19.srpnja. Kako se i pretpostavljalo te kako su i oba borca najavljivali te izražavali želje, njegov protivnik bit će jedan od iskusnijih boraca u organizaciji, barem prema broju borbu odrađenih u UFC-u, Cole Miller.

Conor McGregor (14-2, 2-0 u UFC-u) vrlo je brzo postao miljenik fanova, no prije svega samog UFC-a, koji je od njega stvorio, mnogi bi rekli umjetnu, instant zvijezdu. U UFC-u je ostvario dvije pobjede, prvo je nokautirao Marcusa Brimagea koji, uz svo poštovanje, ipak nije relevantno ime, da bi nakon toga u Bostonu, kako neki kažu drugom glavnom gradu Irske, na bodove savladao Maxa Hollowaya. Te dvije pobjede donijele su mu i mjesto na službenoj UFC-ovoj Top 15 ljestvici perolake kategorije.

Cole Miller (21-8, 10-6 u UFC-u) je 30-godišnjak koji je uistinu prošao puno toga u UFC-u u kojem je debitirao prije sedam godina. Sa svojih 185 cm je izuzetno visok borac za perolaku kategoriju, odnosno 12 cm je viši od McGregora. Čak 15 pobjeda je dobio prisiljavanjem na predaju, a nakon jednog lošeg razdoblja, kad je doživio četiri poraza u šest borbi, trenutno je u pobjedničkom nizu, budući da je savladao posljednja dva protivnika.

Mnogi UFC fanovi ovo smatraju poklanjanjem protivnika McGregoru, a već je od nekih dobio i nadimak "UFC-ov zaštićeni vilenjak". Na Conoru je da odradi uvjerljiv nastup i pokaže da je hype oko njega opravdan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI