McGregor hoće Silvu, Silva hoće McGregora, ali Dana White kaže – NE!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2019 12:00h Autor:

Screenshot

Bivši dvostruki UFC prvak Conor McGregor je odlučio čestitati Andersonu Silvi na po njemu vrlo dobroj predstavi protiv Israela Adesayne na UFC-u 234. Ne samo da je čestitao “Pauku”, nego je kroz redove poručio kako ne bi imao ništa protiv da ukrste rukavice.

Nije ovo prvi put da se koketira s obračunom između Silve i McGregora…

“Anderson je jedan vrlo vješt, vješt borac. Ovakve metode možete razviti tek nakon godina vrlo teško naučenog iskustva. Ovo je bila fenomenalna predstava. Vrlo vješt veteran. Veliki respekt uvijek. Bila bi mi čast!”, napisao je McGregor odmah po završetku meča protiv Adesayne.

Vijest i čestitka je stigla do samog brazilskog veterana koji ju je prokomentirao na press konferenciji nakon UFC-a 234 u Montrealu. “Pauk” je zainteresiran za dvoboj s “Notoriousom”.

“U ovoj fazi karijere mene i karijere Conora, mislim da je bitno da za naše fanove napravimo nešto posebno. Smatram da superborba između mene i Conora je vrlo zanimljiva. Vidjet ćemo, budućnost u UFC-u je uvijek vrlo zanimljiva jer se sve mijenja vrlo brzo. Ja sam spreman vratiti se u akciju vrlo brzo”, odgovorio je Brazilac i dodao da ne bi imao ništa niti meča s Nickom Diazom.

“Obojica su sjajni borci i bili bi to sjajni mečevi. Razgovarat ću s Danom pa ćemo vidjeti. Nadam se da će se nešto riješiti od toga.”

No, ako se pita predsjednika UFC-a, meč Silva vs. McGregor je loša ideja. I on je zamoljen prokomentirati eventualni “matchup” dvije UFC-ove mega zvijezde na press konferenciji nakon UFC-a 234…

“Ne sviđa mi se taj meč uopće, zar je Conor to rekao?”, bio je šokiran White na sam spomen da bi bivši prvak perolake kategorije htio u kavez s čovjekom “koji hoda” sa stotinu kilograma.

I zaista, ako pogledate zjedničke fotografije Silve i McGregora, razlika u veličini je prevelika za bilo kakve ozbiljne razgovore o tome meču. Ako ćemo biti realni…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI