McGregor Garbrandtu: “Uživaj jer su ti vraćene pobjede! I dalje si čist i neporažen!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2019 13:15h Autor:

Garbrandt i Dillashaw (Instagram)

Upravo je Conor McGregor još za vrijeme snimanja “reality showa” The Ultimate Fighter TJ Dillashawu nadijenuo nadimak “zmija u travi” sugerirajući da se ne radi o najpoštenijoj individui.

Irac je bio jedan od prvih koji su jučer odlučili prokomentirati konačni epilog njegovog doping pada. USADA ga je suspendirala na period od dvije godine, a sada već bivši UFC prvak u bantam kategoriji je suspenziju prihvatio. McGregor nije direktno komentirao Dillashawovu suspenziju, ali je to učinio posredno odavši priznanje Codyu Garbrandtu. Proglasio ga je i dalje neporaženim borcem.

“Svaka čast Cody! Lojalnost koju si pokazao prema Urijahu i svom timu na taj sudbonosni dan u TUF dvorani će uvijek biti nešto posebno za mene! Uživaj u ovom trenutku i ovim vraćenim pobjedama tebi! Čist i neporažen!”, stoji u Conorovoj poruci na Twitteru.

Podsjećamo kako je “Notorious” komentirao pad TJ Dillashawa i prije nekoliko dana, kada je sam tada još uvijek  UFC prvak, obavijestio javnost o pozitivnom testu. Tada je još tvrdio da je nevin, a da pojas prepušta iz poštovanja prema ostalim borcima. McGregor je likovao tvrdeći da je nešto tako predvidio još 2015. godine.  “Notorious” misli na situaciju kada su on i bivši trener TJ Dillashawa Urijah Faber bili vođe suprotstavljenih timova u “reality showu” The Ultimate Fighter.

(VIDEO) McGregor o Dillashawu: “Tu malu zmiju sam prepoznao jako davno…”

“Vrlo davno sam već prepoznao tu malu zmiju. Ja sam novi sveti Patrick”, napisao je sada McGregor, a mi podsjećamo na savjet koji je tada dao Faberu.

“On je budala. Ne bi ga trebao puštati blizu sebe jer se radi o zmiji koja vreba iz žbunja, a to sam ti rekao i u lice direktno. Ti si ga doveo u TUF kuću misleći da ti može pomoći. Ali on je stigao tu da bi sam sebi pomogao. On je zmija iz žbunja, a ti si taj koji to mora shvatiti”, bile su točne riječi “Notoriousa”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI