McGregor: Želim biti prisutan kad UFC kaže Swansonu da su mu lagali i da se neće boriti za titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2014 11:52h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je i dalje uvjeren da je on idući borac koji će napasti titulu prvaka u UFC-ovoj perolakoj kategoriji. Štoviše, uvjeren je u to čak i da Cub Swanson danas savlada Frankiea Edgara.

Cub Swanson je unutar niza od šest uzastopnih pobjeda, a ukoliko savlada i Frankiea Edgara, bio bi na sedam te bi bio legitiman kandidat za borbu za UFC titulu u perolakoj kategoriji. Štoviše, naveliko se govori da mu je to i najavljeno, a svoje mišljenje o tome je rekao i jedan drugi kandidat, sveprisutni Conor McGregor:

"Vjerujem kako je Cubu obećan napad na titulu prvaka, ukoliko pobjedi u ovoj borbi. Ljudi iz UFC-a su ga gledali u oči i ozbiljno mu rekli kako je on idući, ukoliko savlada Frankiea Edgara u Austinu."

Ipak, Conor je uvjeren u drugačiji krajnji scenarij: "Iako su mu to otvoreno  obećali, bit će zanimljivo vidjeti kad mu kažue da tako neće biti. Volio bih biti tamo kad mu kažu da je obećanje koje su mu dali, gledajući ga u oči, zapravo bila laž."

Swanson je jedan od prvih boraca koje je Conor McGregor počeo prozivati, no do sad nijednom nije žešće reagirao, samo je rekao kako je sramota da se njegovo ime uopće spominje među kandidatima za titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI